MA Modelliagentuur tutvustab Eesti Leivatööstust

Eesti Leivatööstus viis neiud degustatsioonipäevale koos kohupiima-vaarikakoogiga.

Viisid läbi: Maris Kichno ja Maris Lillemets

Marised, teil oli pikk tööpäev Miiduranna Konsumi kaupluses. Otsustasite Eesti Leivatöösusega pisikest koostööd teha? Päris tore oli selline vaatepilt kahe armsa neiu näol. Olite kahtlemata ligitõmbav tandem – blondiin ja brünett nägusalt disainitud degustatsioonileti taga pilke püüdmas. Kuidas hakkama saite ja kas olete ka varem tootetutvustusega seotud olnud?

Maris K:

Ma saan öelda vaid seda, et meeldis kõik. Minu hea kaaslane, samuti Maris, oli väga tore ja koos on ikka lõbusam. Inimesed, kellega päeva jooksul kokku puutusime, olid nii sõbralikud.

Oli huvitavaid seiku. Näiteks dieeditajad vabandasid kenasti ja andsid teada, et loobuvad koogist. Ahjaa – üks selline naisterahvas soovitas tootma hakata kooke neile, kes suhkrut süüa ei tohi. Muidu oleks ju päris hea äriidee, aga halb uudis on see, et ta on ideega natukene hiljaks jäänud ja hea uudis on, et Eesti Leivatööstusel on suhkruta
sai juba täiesti olemas!

Midagi negatiivset päeva kohta välja tuua ei ole. Kahju on ainult sellest, et rahvast liikus vähevõitu. Kui neid oleks olnud rohkem, olnuks me päev veelgi parem.

Mulle ei olnud degustaatoriroll esmakordne kogemus.

Maris L:

Siin, Eestis, tahaks kohe alati rõhutada, kui inimesed käituvad hästi sõbralikult ja osavõtlikult. Seda nad tõesti tegid ja olid. Absoluutselt igaüks, kellele pakkusime kooki maitsta. Oli see siis meist tingitud? Mine tea. Aga mitte keegi ei vaadanud otsa pahuralt umbes nii, et ah, mis te tülitate siin inimesi.

Mul pole samuti midagi halba öelda, ainult et riides olin nadivõitu – poes oli külm ja mu varbad külmusid ise kringliks. Mina käisin degusteermist läbi viimas esimest korda. Järgmine kord juba tean, mis ja kuidas ning loodan, et suudan inimesi rohkem ostma kutsuda.